digitaal


Is uw prijslijst alweer achterhaald? Bevat uw catalogus net niet die ene nieuwe afbeelding? Kan ik mijn promoties gericht naar mensen overbrengen? In bedrijven die voortdurend in beweging zijn, stellen zich deze vragen steeds meer.
Is er nu echt geen manier om dit soort informatie snel, actueel en kwalitatief goed ter beschikking te krijgen? Het antwoord luidt : "Printing on Demand". Naar wens kunnen we uw informatiemateriaal op 'afroep' produceren via de digitaal aangestuurde hoge-resolutieprinters. Perfecte kwaliteit is het eindresultaat.
Ons machinepark en zijn productiviteit staan toe unieke en constante kwaliteit voor elk type werk te verzekeren en dit in zeer korte leveringstermijnen.
Wij beschikken over xerox nuvera productieprinters verbonden in netwerk zodat deze zowel digitale bestanden, e-mail, usb, enz... kunnen verwerken.  Krachtige printservers met laatste technologieën zorgen voor snelle verwerking en opslag van uw bestanden.
Uw documenten kunnen wij inscannen en archiveren zodat deze ten allen tijde kunnen opgevraagd worden.

Wij staan garant voor
* digitale prints met een perfecte kwaliteit (1200 dpi) aan de beste prijs vanaf 0,019 €
hoge productie, snelle levertijden en discretie.
* professionele hulp bij uw printwerk, tijdens en voor uw printproces.
* krachtig printplatform en professionele printservers.
* korte levertijden bij massaproduktie.
* digitale personalisatie van documenten zoals adressen,nummering, barcodes, enz…..
Productiesnelheid : 12500 a4 vellen per uur

 

Zoals kleurtelevisie en kleurfoto’s een volledig nieuwe dimensie gaven, zo wordt uw brochure of uw printwerk veel aantrekkelijker in kleur.
Het product dat je wil verkopen of de boodschap die je wil geven komt helemaal tot zijn recht. Mensen herinneren zich een boodschap in kleur tot 65 % beter dan een boodschap in zwart wit. Dit is wetenschappelijk bewezen. Om deze kleur zo waar mogelijk te printen, kiezen wij voor het Xerox productiegamma.

Wij waken er over dat onze toestellen in topconditie zijn om elke dag opnieuw perfecte kwaliteit te printen.
Zo wordt de kwaliteit op onze printers elke ochtend automatisch bijgesteld. Kalibratie van de kleurprinter gebeurt regelmatig. FIERY's besturing zorgt voor het gepaste kleurbeheer en het correct printen van uw bestanden.
De mogelijkheden zijn enorm, dubbelzijdig printen op uiteenlopende papiersoorten, gecoat of niet.

Onze troeven

Kleurenprints in offset kwaliteit
Fiery besturingsplatform
Gecoat of ongecoat papier tot 350 gr
Papierformaat van A5 tot SRA3 (320 x 450mm)

Productiesnelheid : 4200 a4 vellen per uur